Kärlek


Dejtingsajter - hitta kärleken på nätet
Dejtingsajter med månadskostnad
Parship är dejtingsajten som har en stor fördel gentemot de flesta andra dejtingsajter i det att de erbjuder ett stort personlighetstest för sina medlemmar. Det är därmed enkelt att se vilken person man lätt skulle kunna passa tillsammans med och efter testet får man partnerförslag. Självklart kan du själv även leta efter en annan partner om du inte tror på personlighetstestet, du kan såklart även välja att söka på lokala orter: som kvinnor eller män i en viss ålder i en viss stad.
Match.com är Sveriges största dejtingsajt och 75 % av användarna säger sig leta efter en långsiktig relation. Det finns möjlighet att registrera sig kostnadsfritt på sidan och lägga upp en profil, men för att ta kontakt med andra singlar på sidan behöver man teckna ett abonnemang. Match vinner i längden pga av det stora antalet medlemmar (Sveriges största dejtingsajter). Man kan välja att prenumerera 1, 3 eller 6 månader på tjänsten.
Shakemyworld.com är dejtingsajten på nätet som synts flitigt på TV-reklam nyligen. Shakemyworld har en riktigt snygg och inbjudande design på sin hemsida. Möjlighet att söka efter singlar som gillar en viss typ av aktivitet och sedan träffas i verkligheten på den aktiviteten. Utsedd till en av de bästa dejtingsajterna i Sverige år 2008 av Internetworld.
Mötesplatsen ger dig möjlighet att göra ett omfattande personlighetstest som sägs visa hur bra du passar ihop med andra medlemmar. Fungerar som ett Community och sajten har ca 140.000 aktiva medlemmar. 90 % av medlemmarna är över 25 år.
39Plus är en mötesplats för singlar över 39. Sajtens motto är att "Här riskerar du inte att springa på dina barn eller deras vänner". Passar utmärkt för den som vill börja dejta på nytt på äldre dar men inte vill riskera att stötta ihop med sina barn.
Kostnadsfria dejtingsajter

Att söka kärleken och en partner borde naturligtvis inte kosta något. Det finns ett antal dejtingsajter på nätet som inte tar ut en månadsavgift från användaren, även om dessa i många fall har mindre funktioner och färre medlemmar än de betalande sidorna.
Passagen.dejting.se är en avskalad version av betaltjänsten och erbjuder sålunda inte lika många funktioner som de som betalar en månadsavgift. I gratisversionen får du bl.a. gästbok, chatt, meddelande, album och besökslista.
Rambou är en nystarad dejtingsida. Sajten granskar alla profiler och bilder innan de aktiveras och försöker ha samma funktioner och seriositet som betalsajterna. P.g.a att sajten är nystartad är medlemsantalet fortfarande lågt.
Relation.nu ger dig möjligheten att sätta in en kontaktannons kostnadsfritt på nätet.
Singelhuset.se säger sig ha tiotusentals medlemmar, men antalet aktiva användare tycks inte vara lika många. Gratis medlemskap i alla fall. Möjlighet att sätta in kontaktannonser, titta på bilder och även film. Något gammalmodig design på sidan.
Qruiser.com är ett community som nischar sig mot dig som är homo, bi, trans eller queer. Säger sig vara Nordens största community inom denna nisch, och sajten rankar högt på Alexa. Alla funktioner som normalt hittas på ett community hittar du förstås också här.