Kärlek


Cafér i Stockholm

Att gå på café på den första dejten är ett utmärkt val och något som de allra flesta väljer att göra. Många tycker att det är ett bekvämt och avslappnat sätt att mötas och prata över en kopp kaffe och en god bulle.
   Många upplever även cafér som en mer naturlig och avslappnad mötesplats för den första dejten än t.ex. ett restaurangbesök. I valet av cafe att träffas på är det naturligtvis dock viktigt att man väljer ett mysigt café med det lilla extra som gör att det finns alla förutsättningar att bli en minnesvärd första dejt.
   Vi har samlat förslag på några cafér i Stockholmsregionen som vi anser har det lilla extra som krävs för att skapa en mysig och lugn atmosfär för den första dejten. Du kan även använda cafékartan till höger för att läsa recensioner av Stockholms alla andra cafér och titta in deras hemsidor.

Första-dejten förslag


Café Mineur
Stockholms i sig mest romantiska miljö är förmodligen Gamla Stan. Det finns få saker som är mysigare än att promera i kvarterets trånga gränder och beundra Stockholms gamla arkitektur och kanske titta förbi slottet och blicka ut över vattnet. I Gamla Stan finns även flera mysiga cafer, däribland Café Mineur med hög mysfaktor. Cafét ligger under marken, så räkna inte med någon utsikt, men desto mer medeltida känsla som garanterat ger intryck. Väggarna är stenbeklädda och påminner om att sitta i en 1600-tals borg under marken, men man sitter bekvämt i rymliga fåtöljer och soffa. Maten håller genomgående hög kvalitet, men det är framförallt för den mysiga atmosfären under jord man kommer hit. Du kan kolla in bilder och meny iförväg på Café Mineurs hemsida.

Hemsida: www.cafemineur.se
Adress: Stora Nygatan 31, 111 27 Stockholm
Hermans restaurang & trädgårdscafé (vegitariskt)
Ett bra café för den första dejten kan också vara ett café med härlig utsikt över Stockholm och då lämpar sig Hermans trädgårdscafé utmärkt. På Hermans trädgårdscafé är utsikten över Stockholms vatten mot Djurgården fullständigt bedårande och därtill är trädgården mycket vacker med fina blommor. Maten är rejält tilltagen och det går även att äta lunch här. Man väljer med fördel Hermans om man är vegitarian. Du som vill kan i förväg kolla in bilder på utsikten på Hermans trädgårdscafé hemsida.

Hemsida: www.hermans.se
Adress: Fjällgatan 23B, 116 28 Stockholm
Tillbaka till Dejting i Stockholm

Copyright www.karlekdating.se    info@karlekdating.se |