Kärlek


Caféer i Göteborg för första dejten


Guldhedens Vattentorn Café
Vad sägs om att sitta högst upp i ett vattentorn på Guldheden och blicka ut över hela Göteborg i alla riktningar? Utsikten från Guldhedens Vattentorn är bedårande. Först tar man sig upp genom en spiraltrappa (eller hiss) i vattentornet och sedan slår man sig till bords i den väderriktning man vill. Vill man ha något extra att göra finns det gott om kortspel och andra spel som frågespel och fia med knuff att uppehålla sig med som man får låna vid borden.

Plus för den vackra utsikten, sällskapsspelen, den mysiga stämningen och rimliga priser.

Hemsida: www.guldhedstornet.se
Adress: Dr Sven Johanssons backe 1


Café Villekulla
Hemtrevligt cafe i centrala Göteborg ungefär vid Vasaplatsen (Storgatan 10). Många anser Cafe Villa Villerkula vara Göteborgs mysigaste café så vad kan vara ett bättre ställe än här att träffas på första dejten?
    Caféet är perfekt inrett som vore det ett personligt hem, med en svag touch av mormorskänsla. Man har tänkt på det mesta och tom toaletten är inredd snyggt. Cafeet har en egen hemsida där du i förväg kan kolla in bilder.

Plus för den hemtrevliga atmosfären och hög mysfaktor.

Hemsida: www.cafevillekulla.se
Adress: Storgatan 10
Café Husaren
Från den första träffen vill man ju ha med sig roliga och kanske lite annorlunda minnen: Vad sägs om caféet som serverar Sveriges kanske största kanelbulle? I pittoreska Haga ligger Café Husaren som serverar enorma kanelbullar värda att minnas och dela på två över en dejt. Under sommaren kan man sitta och njuta på uteserveringen och betrakta folk passera förbi i Hagas kvarter.
    Efter dejten på cafeét kan man med fördel ta en promenad i vackra Haga och varför inte göra ett besök i någon av alla de vackra antikbutiker som kantar gatan.

Hemsida: www.cafehusaren.se
Adress: Haga Nygata 24
Tel: 031-136378Tillbaka till Dejting i Göteborg
Copyright    www.karlekdating.se    info@karlekdating.se