Kärlek


Bio i Göteborg

Skall du gå på biodejt i Göteborg finns i princip för de flesta bara ett förstahandsval och det är Bergakungen Filmstaden. Viktigt att komma ihåg är dock att bio sällan lämpar sig som ställe att gå på första dejten: möjligheten att kommunicera är begränsad och på den första dejten vill man ju prata och ta reda på saker om varandra. Att träffas på bio på tredje eller fjärde dejten är vad de flesta brukar göra.
    Bergkungen Filmstaden är SFs "nybyggda" biograf i Göteborg som är rejält påkostad. Glasfasaden i entrén är stålig och enorm i yta och en stor del av hela biografkomplexet är insprängt under jord. Tillskillnad från nästan alla andra biografer i landet finns i detta biografkomplex en restaurang och ett café, det gör det möjligt att sitta ner och prata med varandra en stund innan bion.
    Själva bion i sig är utrustad med digitalt ljud och nya bekväma fåtöljer och över lag håller biografkomplexet en mycket hög kvalitet.

Hemsida: www.sf.se (Göteborg --> Filmstaden Bergakungen)
Adress: Skånegatan 16 B, SF Filmstaden Bergakungen.

Värt att veta
På Filmstaden Bergakungen finns en så kallad VIP-sal utrustad med extra breda skinnfåtöljer och rejält med benuttrymme.
    En timme innan föreställningen börjar är man välkommen in i en särskild salong (med bar) där man bjuds på läsk och smågodis. Den vackra salongen lämpar sig utmärkt för att sitta och prata med varandra, och när filmen börjar får man gratis popcorn och läsk.
    Den enda nackdelen med VIP-salongen är att skinnfåtöljerna i biografen är så breda och så långt ifrån varandra att det ger en känsla av att man tyvärr sitter långt ifrån den man går tillsammans med på bion.

VIP-salen
Plus: Fin salong och bar med möjlighet att sitta ned och prata innan filmstart, lyxlig känsla.

Minus: Känsla av att sitta för långt ifrån varandra under filmen, vilket ju är en nackdel om man är på date. Även dubbla priset jämfört med vanlig biljett.
Tillbaka till Dejting i Göteborg
Copyright    www.karlekdating.se    info@karlekdating.se